Aluat pizza

Jun 12, 2014 - Pizza

Ingrediente
  • 600 g faina alba
  • 50 g drojdie de bere
  • 50 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Drojdia se amesteca cu 100 ml apa calduta, 100 g faina si se lasa la dospit la loc cald pâna creste, apoi se amesteca cu restul de faina, ulei, circa 300 ml apa si sare dizolvata in apa calduta. Se lasa la dospit.

Prezentarea

Preparatul se foloseste la pregatirea pizzei.

  • Gramaj produs finit: 1 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri