Pizza cu blat crocant

Sep 26, 2013 - Pizza

Pizza,pizza si iar pizza.Pizzometrul trebuie activat;)

Ingrediente
  • Blat:
  • 275 g. faina
  • 100 ml. lapte cald
  • 75 ml. apa calda
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ingrediente:
  • 70 g. salam cu pipier
  • 70 g. cascaval Delaco
  • 1/2 cutie mica cu ciuperci
  • 2 linguri porumb din cutie
  • 100 g. masline
  • 2 linguri Univer
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Blat:

Faina,oul,uleiul,laptele,apa,sarea si zaharul se amesteca pana se omogenizeaza,obtinandu-se un aluat moale.

Se lasa aluatul sa se odihneasca si se pregatesc ingredientele pentru pus deasupra.

Intr-o tava cam de dimensiunile 22/32cm punem hartie de copt.

Se unge hartia cu putin ulei.

Aluatul se pun in tava si se intinde cu mana,prin presare.

Deasupra punem o lingura cu Univer si apoi toate celelalte ingrediente (salam,ciuperci,porumb,masline).

Deasupra se pune cascaval ras.

Se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos .

  • Pentru a intinde blatul se ung mainile cu ulei.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri