Pizza

Jul 21, 2013 - Pizza

Raspunsul la intrebarea:ce vrei sa mananci la cina a fost ferm.....PIZZA. Dorinta i-a fost indeplinita!

Ingrediente
  • Blat:
  • 200 ml. lapte
  • 350-400 g. faina
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • 200 g. piept de porc afumat
  • 1 cabanos
  • 2 bucati sunca presata
  • 300 g. ciuperci
  • 20 masline
  • 2 oua
  • 200 g. cascaval Delaco
  • 2 linguri suc de rosii
  • unt pentru uns tava
  • Portii: 8
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Pentru inceput pregatim blatul.

Punem ,intr-un castron,faina(300g)si adaugam laptele cald,zaharul,sarea ,uleiul,drojdia si framantam pana obtinem in aluat care nu se lipeste de mana.Daca este nevoie (si sigur este)adaugam faina.Eu l-am framantat cu mana.Lasam sa se odihneasca 20 min.

Tocam marunt cabanosul,pieptul de porc,sunca.

Scoatem samburii maslinelor.

Tava de pizza se unge cu unt,apoi asezam blatul.

Deasupra blatului punem sucul de rosii ,ciupercile,cabanosul,sunca,maslinele,pieptul de porc repatizandu-le uniform pe intreaga suprafata.

Cele 2 oua le amestecam bine si le turnam peste umplutura.

La final presaram cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Dam tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 35-40 minute.

  • Faina nu se pune toata de la inceput.lasam 100 g. si le adaugam ,daca mai este nevoie.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri