Pizza "Napolitana"

Jun 13, 2014 - Pizza

Ingrediente
  • 1,150 g aluat pizza *)
  • 700 g sos pizza *)
  • 410 g branza topita
  • 450 g cascaval
  • 400 g masline
  • 40 g ulei
  • *) se preiau retetele respective
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se indeparteaza ambalajul de la branza topita si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Cele zece forme se ung cu ulei, apoi se asaza aluatul astfel ca sa acopere si peretii. Se adauga branza topita, sos, masline, cascaval ras si se coace 15 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in forma in care s-a copt. Se serveste cald.

  • O portie: 225 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri