Supa de rosii cu branza

Jan 23, 2017 - Supe/Ciorbe

Ultima descoperire, care a adus si o revolutie in bucataria noastra, este supa de rosii cu branza si crutoane. Am descoperit-o luand masa intr-un food court dintr-un mall, intr-un colt cu supe, salate si cateva deserturi raw.

Interesant este faptul ca eu am pregatit-o rapid, folosind un amestec de sosuri Barilla, ceea ce nu mi-as fi imaginat vreodata ca se va intampla, pentru ca am preferat intotdeauna ingrediente cat mai aproape de natural si sanatos in bucataria mea.

Ingrediente
  • 1 borcan de sos Napoletano
  • 1/2 borcan sos Basilico
  • apa pentru fiert supa
  • branza feta
  • crutoane de paine
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Cum va spuneam, am combinat doua sosuri, am adaugat apa si am lasat sa dea doar cateva clocote. Nu a fost nevoie sa adaug nici un fel de legume, pentru ca sosurile contin si ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si busuioc. All in one.

Cand am oprit supa, am adaugat putina miere de albine, pentru ca aceasta ia din aciditatea rosiilor.

Pentru crutoane am pregatit felii de paine, le-am stropit cu ulei de masline si le-am condimentat cu sare, piper si busuioc pe ambele parti, dupa care le-am pus la cuptor la rumenit.

Dupa ce painea s-a racit, am taiat-o sub forma de cubulete. Am pregatit si branza, pe care am taiat-o la fel, in cubulete si am servit supa cu crutoane aromate de paine si branza feta.

Voi incerca si varianta cu rosii, dar mai la vara, cand se vor coace rosiile adevarate. :)

Pana atunci, serviti o portie, nu va sfiiti!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri