Jun 3, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Antricotul se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne.
Tehnica prepararii
Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa in ulei cu putina supa de oase (150 g). Se acopera vasul cu un capac si se inabusa la cuptor. Pe masura ce se inabusa, se adauga treptat supa de oase. Cand bucatile de antricot sunt fierte, se adauga sos brun, sare, piper, se fierb impreuna 15-20 minute, iar la sfârsit, se adauga vin.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.