Antricot de vita la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • Pentru unitati speciale si categoria I
  • 1,4 kg antricot fasonat de vita fara os
  • 100 g sos de unt maitre d'hotel (se preia reteta respectiva)
  • 25 g ulei
  • 2 g cimbru
  • 15 g sare
  • Pentru unitati categoria a II-a si a III-a
  • 1,2 kg antricot fasonat de vita fara os
  • 100 g sos de unt maitre d'hotel (se preia reteta respectiva)
  • 25 g ulei
  • 2 g cimbru
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Antricotul de vita se spala, se portioneaza si se bate putin.

Tehnica prepararii

Bucatile de antricot se frig pe gratar bine incins si uns cu ulei. Dupa frigere se sareaza si se condimenteaza cu cimbru.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sos de unt deasupra. Se poate servi cu diferite garnituri din cartofi, legume, ciuperci. Se serveste cald.

  • O portie: antricot 80 g; sos de unt 10 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri