Aripioare de pui picante cu dovlecel

Sep 15, 2013 - Mancaruri cu carne

Imi place dovlecelul foarte mult.Nu pierd nicio ocazie sa-l pregatesc.

Ingrediente
  • 1 dovlecel
  • 2 aripioare
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Dovlecelul se curata,se spala,se taie rondele si se prajesc in tigaia dry-cooker

Aripioarele se spala,se sterg cu servetele absorbante,se adauga Baza Mirodenia,si se freaca cu ardei iute.

Se pun in aceeasi tigaie la prajit .

Se scot pe farfurie.

Se aseaza dupa dorinta si deasupra se toarna ketchup.

  • Ardeiul se taie in doua pe lungime.
  • Aripioarele si dovlecelul se prajesc fara ulei.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri