Bait

May 5, 2014 - Mancaruri cu carne

Se foloseste la marinarea carnii de vanat.

Ingrediente
  • 300 ml otet 9 grade
  • 200 gr morcovi
  • 200 gr ceapa
  • 100 gr telina radacina
  • 200 ml vin
  • 2 frunze de dafin
  • 4 gr cimbru
  • 5 grame piper boabe
  • 100 gr sare
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala, se taie rondele. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Morcovii, ceapa, telina radacina, usturoiul, piper, foi de dafin, otet, vin, sare si cimbru se adauga in 4 l apa si se da in clocot.

Se foloseste la marinarea carnii de vanat.

  • Produs finit: 5 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri