Biftec cu oua

Jun 3, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,050 muschi de vita, fasonat
  • 500 g oua
  • 100 g ulei
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Muschiul se spala, se zvânta, se portioneaza in 10 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec sub jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Bucatile de muschi se frig pe gratar sau intr-o tigaie cu ulei (50 g). Separat, se pregatesc oua ochiuri cu ulei (50 g). Pe fiecare bucata de muschi , se asaza cate un ochi.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, ciuperci s.a. si salate.

  • O portie: carne 70 g, oua 40 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri