Bucataras TV: reteta de Millefeuille din carne de porc umplută cu ruccola

Dec 3, 2013 - Mancaruri cu carne

Millefeuille te duce în general cu gândul la un desert fin. Însă rețeta există și în varianta sărată, la fel de deosită. Chef Roberto pregătește un millefeuille din carne de porc și legume.

Ingrediente
  • jumătate de ardei gras roșu
  • jumătate de ardei galben
  • ceapă verde
  • măsline negre
  • busuioc și arpagic
  • ruccola
  • carne de porc
  • ouă
  • parmezan
  • pesmet
  • lămâie
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri