Cap de porc fiert

May 31, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 2,5 kg cap de porc
  • 2 g boia de ardei dulce
  • 2 g piper macinat
  • 50 g morcovi
  • 50 g ceapa
  • 50 g telina radacina
  • 50 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Capul de porc se trece prin flacara, se curata, spala si se opareste. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se cresteaza.

Tehnica prepararii

Capul de porc se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina si ceapa. Cand capul de porc este fiert, se scoate si se raceste; oasele se scot, carnea se presara cu boia si piper.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 125 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri