Carnati de porc proaspeti la tigaie

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,2 kg carnati de porc proaspeti
  • 25 g untura sau ulei
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Tehnica prepararii

Carnatii proaspeti se inabusa in untura sau ulei cu putina apa. Dupa prajire se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri (varza calita, cartofi cu ceapa, iahnie de fasole s.a.).

  • O portie: carnati 85 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri