Carne de miel cu tarhon

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,3 kg carne de miel cu os
  • 100 g ulei
  • 600 g tarhon
  • 30 g otet 9 grade
  • 1 kg sos brun (se preia reteta respectiva)
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Tarhonul se curata de ramurele, se spala, se opareste in apa clocotita cu sare si otet, se raceste si se taie bucati de circa 4 cm lungime. Sosul brun se prepara folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa, circa 15 minute. Se adauga sos brun si se fierb impreuna circa 30 minute. Se adauga tarhon, sare si se continua fierberea 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: carne cu os 85 g; tarhon si sos 130 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri