Carne de porc cu sos de smantana

May 31, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g carne de porc calitatea I
  • 50 g ulei
  • 400 g ceapa
  • 1,1 kg sos de smantana (se preia reteta respectiva)
  • 3 boia de ardei dulce
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Carnea se inabusa in 50 g ulei cu 50 ml apa impreuna cu ceapa. Sosul de smântâna se toarna peste carne, se adauga sare, boia de ardei si se fierb circa 30 minute.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, paste fainoase si orez.

  • O portie: carne 50 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri