Carne de vita cu sos picant

Jun 3, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 800 g carne de vita calitatea I
  • 50 g ulei
  • 2 kg cartofi
  • 1,2 kg sos picant (se preia reteta respectiva)
  • 50 g patrunjel verde
  • 500 g supa de oase
  • 50 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea de vita se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 10 bucati. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt.

Tehnica prepararii

Carnea se sareaza si se inabusa in ulei cu 100 g supa, se adauga treptat cantitatea de supa ramasa (circa 400 g) si sos picant. Se fierb impreuna circa 90 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: carne 45 g; cartofi 120 g; sos 120 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri