Jun 3, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Muschiul de vita se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala si se taie cuburi. Ardeii se curata si se taie felii. Rosiile se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Tehnica prepararii
Muschiul de vita se asaza intr-o tava si se frige la cuptor in ulei (50 g) cu supa de oase (100 g); dupa frigere, se portioneaza (câte doua bucati la o portie) si se pastreaza la cald. Ceapa se inabusa in 100 g ulei cu supa de oase (100 g), se adauga piper, cartofi, ardei gras si se continua inabusirea, circa 15 minute. Se adauga boia, sare si treptat, cantitatea ramasa de supa de oase. Spre sfarsitul fierberii, se adauga rosii.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald cu patrunjel verde deasupra.