Ciolan cu varza a la Bierhaus67

Sep 13, 2014 - Mancaruri cu carne

Reteta germana ”Ciolan de porc la cuptor cu varza” a fost oferita şi preparata de Bierhaus67 şi poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67.

Ingrediente
  • 1 Ciolan de porc (marime medie)
  • sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Coriandru
  • Enibahar
  • rozmarin
  • 150 ml. ulei Arpis
  • vin
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1 kg varza calita – pentru servire
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: peste 120 minute
mod de preparare

Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/ sau apa şi putin ulei Arpis; se lasa la rece, timp de 24 ore.

Se introduce la cuptor, intr-o cratita termorezistenta Dekassa, impreuna cu sosul marinat;

Se adauga 2 crengute de rozmarin şi se da la cuptor pentru 2 ore, la 130 g.

Mod de servire

Se serveşte cu varza calita, vezi aici reteta: http://www.bucataras.ro/retete/varza-calita-58970.html

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri