Copanele cu sos picant

Feb 23, 2013 - Mancaruri cu carne

De cand a postat panacris puiul cu sos de mustar mi-am pus in gand sa fac o "picanterie".

Ingrediente
  • 4 copane de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita mustar cu hrean
  • 3 linguri suc de rosii
  • 1 lingura ulei chili
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (fuchs)
  • 4-5 catei de usturoi
  • 100 ml. vin
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Copanele se spala,se curata si se aseaza in tava.

Intr-un castron se pregateste sosul din toate celelalte ingrediente,astfel incat sa fie bine incorporate.

Se toarna sosul peste copanele si se da la cuptorul incins la 175 grade pentru 45-50 minute.

Se serveste cald, cu garnitura de piure sau paste si cu salata de muraturi .

  • Daca aveti timp, si nu va grabiti ca mine,puteti lasa inainte de coacere,10-15 minute pentru a se marina putin puiul.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri