Cotlet de miel pane

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,4 kg cotlet de miel
  • 200 g oua
  • 100 g faina
  • 400 g pesmet
  • 300 g ulei
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletul se spala, se zvanta, se portioneaza in 20 bucati, se indeparteaza partea de grasime si piele de pe os; ultima portiune de 2 cm din os se razuie astfel ca osul sa ramâna alb. Bucatile de carne se bat putin si se sareaza. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Cotletele se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie (2 bucati la o portie). Se poate servi cu diferite garnituri. Se serveste cald.

  • O portie: carne (2 buc) 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri