Cotlet de porc cu carnati

May 31, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g cotlet de porc fara os
  • 400 g carnati afumati
  • 200 g crenvusti
  • 100 g untura sau ulei
  • 500 g ceapa
  • 500 g rosii conserva
  • 25 g pasta de tomate
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletul se spala, se portioneaza in 10 bucati si si se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati lungi de circa 3 cm. Crenvurstii se taie in 10 bucati de lungime egala si se cresteaza la ambele capete. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa.

Tehnica prepararii

Bucatile de cotlet se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Se scot cotletele intr-un vas separat si in untura sau uleiul ramas, se inabusa ceapa adaugand circa 250 ml apa fiarta. Când ceapa s-a inabusit, se adauga cotlete si se fierb impreuna circa 40 minute. Apoi se adauga carnati, crenvursti, pasta de tomate, sare si se continua fierberea inca 15 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, montat astfel : pe fiecare cotlet se asaza carnati, crenvursti si rosii. Se serveste cald.

  • O portie: carne 50 g, carnati 25 g, crenvusti 15 g, sos 50 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri