Cotlet de porc cu sos de smantana

May 31, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg cotlet de porc fara os
  • 100 g ulei
  • 1,1 kg sos de smantana (se preia reteta respectiva)
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletul se spala, se portioneaza in 20 bucati (câte 2 la o portie), se bat putin si se sareaza.

Tehnica prepararii

Cotletele se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Peste cotlete se adauga sosul de smantana si se fierb impreuna, circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu garnitura din orez.

  • O portie: carne 70 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri