Cotlet de porc cu sos de tarhon

May 31, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg cotlet de porc fara os
  • 100 g untura sau ulei
  • 20 g sare
  • 1,1 kg sos de tarhon (se preia reteta respectiva)
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletul se spala, se portioneaza in 20 bucati (cate 2 la o portie), se bate putin si se sareaza.

Tehnica prepararii

Bucatile de cotlet se inabusa in 100 g untura sau ulei cu 100 ml apa. Peste cotlete se adauga sos de tarhon si se fierb impreuna, circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • o portie: carne 70 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri