Cotlet de porc la tava

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg cotlet de porc fara os
  • 50 g untura sau ulei
  • 100 g morcovi
  • 50 g ceapa
  • 1 g piper macinat
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletul se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Cotletul se frige la cuptor intr-o tava cu untura sau ulei si 50 ml apa. Cand este pe jumatate fript, se adauga morcovi, ceapa, piper si se stropeste din timp in timp, cu jiul (suc propriu) format.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez s.a.

  • O portie: 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri