Cotlet de porc pane

May 31, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 900 g cotlet de porc fara os
  • 80 g faina
  • 200 g pesmet
  • 150 g untura sau ulei
  • 200 g oua
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletul se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat. Faina si pesmetul se cern.

Tehnica prepararii

Bucatile de cotlet se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in untura sau ulei, pe ambele parti.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi s.a.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri