Cotlet din carne de porc la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • Pentru unitati speciale si categoria I
  • 1,4 kg cotlet de porc fara os
  • 15 g sare
  • Pentru unitati de categoria a II-a si a III-a
  • 1,2 kg cotlet de porc fara os
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletele se curata, se spala, se portioneaza.

Tehnica prepararii

Cotletele se asaza pe gratarul incins si se frig pe ambele parti. Se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 85 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri