Creier de vita la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg creier de vita
  • 200 g malai
  • 200 g lamai
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Creierul se curata de membrana intr-un vas cu apa rece; dupa curatire se spala, se tine in apa rece cu sare 20 minute, pentru eliminarea sangelui, se sareaza si se portioneaza. Malaiul se cerne. Lamaia se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Creierul se da prin ulei si malai si se frige pe gratarul incins. Se poate pregati si invelit in hârtie pergament unsa cu ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu felii de lamaie.. Se poate servi cu diferite garnituri din legume si cartofi. Se serveste cald.

  • O portie: creier 100 g, lamaie 20 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri