Creier pane

Aug 3, 2011 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 500 g. creier
  • 2 oua
  • faina
  • sare, piper
  • ulei de masline pentru prajit
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se lasa creierul intr-un castron cu apa rece 20-30 minute pentru ase curata de sange.

Se pune o cratita cu apa la fiert si cand clocoteste se adauga putina sare si creierul. Se lasa pe foc 10 minute , apoi se varsa intr-o strecuratoare si se lasa la scurs si racit. Cand este rece, se taie in doua fiecare lob. se condimenteaza .Fiecare bucata se da prin faina, apoi prin ou si se prajeste pe ambele parti.

Am servit cu salata de ardei copt.

  • Se lasa la prajit cat sa se rumeneasca oul.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri