Curcan la tava cu sos de ciuperci

May 30, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg carne de curcan calitatea I fara cap si picioare
  • 50 g ulei
  • 2 kg sos din ciuperci
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea de curcan se curata, se trece prin flacara, se spala si se sareaza.

Tehnica prepararii

Carnea se unge, se asaza in tava, se adauga 150 ml apa si se frige la cuptor, circa 50 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere carnea se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sos separat, in sosiera. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi s.a.

  • O portie: carne 100 g, sos 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri