Jun 3, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Carnea se curata de pielite si se spala, se portioneaza in 10 bucati. Dovleceii se curata, se spala, se taie cuburi mari. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc, se taie sferturi. Patrunjelul verde si mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Tehnica prepararii
Bucatile de carne se sareaza si se inabusa in 50 g ulei cu putina apa (50 ml); se fierb timp de 90 minute, adaugând treptat circa 1 l apa fiarta, se adauga sos brun si se continua fierberea. Dovleceii se inabusa separat in 50 g ulei cu putina apa (50 ml), se adauga la carnea cu sos. Se adauga rosii, piper, sare si se continua fierberea circa 30 minute. Se adauga marar verde.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.