Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Organele si prapurele se spala. Prapurele se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Mararul si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Tehnica prepararii
Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc. Ceapa si maruntaiele se inabusa in 100 g ulei cu 100 ml apa si se toaca cu masina. Se amesteca cu oua, patrunjel si marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umple prapurele, se impatureste dându-i forma rotunda. Se asaza intr-o tava cu 100g ulei si se frige la cuptor circa 25 minute. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu diferite garnituri. Se serveste cald.