Ficat de porc impanat cu slanina

Jun 1, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg ficat de porc
  • 100 g slanina sarata
  • 50 g faina
  • 150 g untura sau ulei
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ficatul se spala si se portioneaza. Slanina se taie fâsii. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile de ficat se impaneaza cu slanina, se trec prin faina si se prajesc in untura sau ulei. Se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din cartofi, orez s.a.

  • O portie: 75 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri