Ficat de porc la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg ficat de porc
  • 20 g ulei
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ficatul se spala si se portioneaza.

Tehnica prepararii

Gratarul se unge cu ulei. Bucatile de ficat se frig pe gratarul incins. Se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez s.a.

  • O portie: 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri