Ficat de porc Meuniere

Jun 1, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg ficat de porc
  • 50 g faina
  • 100 g lamaie
  • 150 g untura sau ulei
  • 200 g sos Meuniere (se preia reteta respectiva)
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ficatul de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala si se taie rondele subtiri. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sos Meuniere si cu rondele de lamaie. Se serveste cald. Se poate servi cu garnitura din cartofi natur.

  • O portie: ficat 70 g, sos 20 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri