Frigarui asortate cu organe

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 3,5 kg antricot sau vrabioara de vita fara os
  • 350 g muschi de vita
  • 350 g ficat de porc
  • 150 g rinichi de porc
  • 200 g costita afumata
  • 20 g ulei
  • 250 g rosii proaspete
  • 200 g ardei gras
  • 200 g ceapa
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ficatul si rinichii de porc se curata de grasime si capsula, se spala si se taie bucati. Muschiul si antricotul sau vrabioara de vita se spala, se zvanta si se taie bucati. Costita afumata se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile se spala si se taie rondele. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie bucati.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne, organe, costita si legume (ceapa, rosii, ardei) se insira alternativ pe frigarui din metal inoxidabil, se ung cu ulei, se frig pe gratar si se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu garnituri din orez, ciuperci, cartofi s.a.

  • O portie: 130 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri