Frigarui asortate

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 650 g antricot de vita fara os
  • 650 g carne de porc calitate superioara fara os (pulpa)
  • 20 g ulei
  • 250 g rosii proaspete
  • 200 g ardei gras proaspat
  • 200 g ceapa
  • 200 g costita afumata
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se zvanta si se taie bucati. Costita afumata se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile se spala, se taie rondele. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie bucati.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne, costita si legumele (ceapa, rosii, ardei) se insira alternativ pe frigarui din metal inoxidabil, se ung cu ulei, se frig la gratar si se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu garnituri din orez, ciuperci, cartofi s.a.

  • O portie: 130 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri