Frigarui din carne de porc

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,050 carne de porc calitate superioara fara os (pulpa)
  • 250 g rosii proaspete
  • 200 g ardei gras
  • 200 g ceapa
  • 20 g ulei
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se curata, se spala, se zvanta si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie rondele. Rosiile proaspete se spala si se taie felii. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie felii.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se insira alternativ cu ceapa, rosii, ardei gras pe frigaruia din metal inoxidabil, se ung cu ulei si se frig la gratar, apoi se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri