Frigarui din carne de porc si berbec

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 250 g ficat de porc
  • 250 g carne de porc calitate superioara fara os (pulpa)
  • 250 g carne de berbec
  • 250 g carnati de porc
  • 250 g cabanos
  • 250 g costita afumata
  • 200 g rosii proaspete
  • 200 g ceapa
  • 25 g ulei
  • 2 g piper macinat
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ficatul de porc, carnea de porc si de berbec, se spala si se taie bucati. Carnatii de porc si cabanosul se taie bucati lungi de circa 4 cm. Costita afumata se taie felii. Rosiile si ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Tehnica prepararii

Bucatile de carnati, ficat, carne de berbec si porc, cabanos, costita, se insira pe frigarui din metal inoxidabil, alternând printre ele felii de rosii si ceapa. Se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins. Dupa frigere, se sareaza si se presara cu piper.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi s.a.

  • O portie: 120 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri