Frigarui dobregene cu carne de berbec

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,7 kg carne de berbec cu os
  • 200 g ceapa
  • 400 g rosii proaspete
  • 150 g ardei gras
  • 1 g piper macinat
  • 1 g cimbru
  • 50 g ulei
  • 20 g sare
  • 1 kg bait (se preia reteta respectiva)
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea de berbec se spala, se dezoseaza, se portioneaza in cuburi cu latura de 2-3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie sferturi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie bucati. Rosiile se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Carnea, ceapa, rosiile, ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu ulei. Se sareaza si se condimenteaza cu piper si cimbru.

Prezentarea si servirea

Frigaruile se prezinta pe farfurie sau taler de lemn. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri