Friptura de pui la cuptor

May 10, 2014 - Mancaruri cu carne

Friptura de pui am invatat sa o prepar de la soacra mea. Oricat as incerca ,parca nu iese asa de gustoasa ca a dumneaei.Friptura de pui cu sos rosu este foarte gustosa si mancata cu placere de nepotii mei dragi.

Ingrediente
  • 6 pulpe superioare mari
  • 1 legatura de usturoi
  • 250 g. suc de rosii
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • 1 varf lingurita cimbru
  • 200 ml. apa
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Pulpele de pui se spala,se curata de eventuale ramasite de fulgi si se pun intr-o tava.

Deasupra se adauga condimentele,sucul de rosii ,apa si usturoiul tocat marunt.

Se da la cuptorul perincalzit pana se rumenesc frumos deasupra.

Se serveste cu garnitura dorita alaturi de salata sau muraturi.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri