Friptura de vitel la tava

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg carne de vitel specialitati fara os (pulpa)
  • 100 g morcovi
  • 100 g ceapa
  • 100 g ulei
  • 50 ml vin alb
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Carnea se asaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa impreuna cu morcovii si ceapa si se frige la cuptor. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Spre sfârsitul frigerii, se adauga vin. Dupa frigere, se taie in 20 felii.

Prezentarea si servirea

Preparatul se serveste pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diferite garnituri. Se serveste cald.

  • O portie: 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri