Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita

May 30, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg carne de curcan calitatea I fara cap si picioare
  • 50 g ulei
  • 2 kg varza calita
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea de curcan se curata, se spala, se sareaza.

Tehnica prepararii

Carnea se unge cu ulei, se asaza in tava, se adauga 150 ml apa, se introduce la cuptor circa 50 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu garnitura de varza calita. Se serveste cald.

  • O portie: carne 100 g, varza calita 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri