Friptura din carne de pui la tava cu legume

May 30, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg carne de pui calitatea I fara cap si picioare
  • 50 g untura sau ulei
  • 100 g morcovi
  • 50 g ceapa
  • 1 g piper macinat
  • 20 g usturoi
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Puii se curata, se trec prin flacara, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Puii se ung cu untura sau ulei, se presara piper si se asaza in tava. Se adauga ceapa, morcovi, usturoi, apa (circa 100 ml) si se frig la cuptor circa 30 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurioara. Se poate servi cu diferite garnituri. Se serveste cald.

  • O portie: carne 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri