Friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliga

May 30, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg carne de pui calitatea I fara cap si picioare
  • 1 kg pui la tava
  • 500 g mujdei de usturoi ( se preia reteta respectiva)
  • 2 kg mamaliga romaneasca din mamaliga extra ( se preia reteta respectiva)
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Tehnica prepararii

Puiul la tava, mujdeiul si mamaliga se prepara folosind retetele respective.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu mujdei in sosiera si mamaliga separat pe farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: carne 100 g; mujdei 50 g; mamaliga 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri