Friptura din carne de pui la tava

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg carne de pui calitatea I fara cap si picioare
  • 50 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Puii se trec prin flacara, se spala, se curata, se sareaza.

Tehnica prepararii

Puii se ung cu ulei, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se frig la cuptor. In timpul frigerii, se stropesc cu jiul (suc propriu) format.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri