Friptura din carne de vita la tava

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg carne de vita calitate superioara fara os (pulpa)
  • 100 g ulei
  • 200 g ceapa
  • 100 g morcovi
  • 100 g telina radacina
  • 20 g usturoi
  • 300 g supa de oase
  • 2 g piper boabe
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Carnea se inabusa in ulei si supa de oase, se adauga ceapa, morcovi, telina, usturoi, piper si sare si se introduce la cuptor. Sosul format se paseaza. Dupa frigere, carnea se portioneaza (cate doua bucati la o portie).

Prezentarea si servirea

Preparatul se serveste pe platou sau farfurie. Se serveste cald cu sos. Se poate servi cu garnituri diferite.

  • O portie: carne 70 g; sos 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri