Friptura inabusita de miel

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,6 kg carne de miel cu os
  • 100 g ulei
  • 100 g morcovi
  • 50 g ceapa
  • 100 g telina radacina
  • 1 g piper macinat
  • 40 g usturoi
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala si se sareaza. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala.

Tehnica prepararii

Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa impreuna cu morcovi, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Când carnea este inabusita, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez s.a.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri