Fudulii de berbec la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg fudulii de berbec
  • 25 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Fuduliile se taie in lungime, se curata de pielite, se cresteaza si se ung cu ulei.

Tehnica prepararii

Fuduliile se frig pe gratar incins. Se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diferite garnituri. Se serveste cald.

  • O portie: 55 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri