Jun 4, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Antricotul se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 10 bucati, se bat putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se curata, se spala si se taie felii. Rosiile proaspete se spala si se taie sferturi. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne.
Tehnica prepararii
Ceapa si ardeii se inabusa cu 100 g ulei cu 100 g supa de oase. Separat bucatile de antricot se inabusa in 50 g ulei cu 100 g supa de oase, se adauga treptat supa de oase ramasa si se fierb 60 minute. La bucatile de antricot se adauga legumele inabusite, boia, piper, sare, rosii, smantana, galustele fierte si se continua fierberea inca 5-10 minute.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.