Gulas berlinez

Jun 1, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g carne de porc calitatea I
  • 100 g untura sau ulei
  • 500 g ceapa
  • 500 g supa de oase *
  • 1 kg sos de smantana *
  • 2 g chimen
  • 1 g piper macinat
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga carne, chimen, piper, supa de oase si sare. Se fierb in vas acoperit. Sosul de smantana se adauga la carne si se mai fierb inca 5 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in legumiera sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: carne 50 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri